Video til præsentation, portræt og demonstration

Video på nettet er en kraftfuld kommunikationsplatform, som egner sig til virksomhedspræsentation, præsentation af en person f.eks. til jobsamtale, en demonstration af et produkt - det er kun fantasien som sætter grænsen for anvendelsen.

På ganske få minutter kan selv et kompliceret budskab kommunikeres - direkte fra din hjemmeside eller et link på internettet og delt på nettets sociale medier som viral markedsføring.

Virksomhedspræsentation

Men en videopræsentation af din virksomhed kan en virksomheds idé og produkter formidles med en personlig vinkel, som sender et meget stærkt signal.

Kommunikation af produkter og ydelser er oplagt, men formidling af din virksomheds sociale ansvarlighed (CSR) er også en mulighed, fordi du kan give virksomhedsbeskrivelsen et personligt og case baseret præg.

Et videoprotræt af din virksomhed, placeret på din hjemmeside, vil positivt positionere din virksomhed i forhold til dine konkurenter.

 

 

Denne video blev brugt sammen med en pressemeddelelse - en videopressemeddelelse - og medførte at Pronto Callcenter fik 3-4 minutter i TV2Øst kl 19:35 den 12. november + genudsendelserne i TV2 programmet Landet Rundt.

 

TV2EAST

 

Et andet eksempel på præsentation af en virksomheds kerneydelser med en videopræsentation.

 

 

Demonstration

Vil du spare tid på kundeservice i forbindelse med anvendelsen af dine produkter, er en demonstrationsvideo vejen frem.

På få minutter, kan dine kunder se, hvordan de mest hensigtsmæssigt, anvender et produkt og opnår den størst mulige tilfredshed.

Udover demonstration af dine produkter kan du anvende video til tips og tricks, som vil give en øget efterspørgsel af dine produkter.

 

Hvervning

En video på virksomhedens hjemmeside og delt på de forskellige sociale medier, som findes på internettet, kan tiltrække ansøgere med specielle kvalikationer.

 

 

Portræt

Med en portræt at dine medarbejdere med kundekontakt, kan du give din virksomheds salgsarbejde et personligt præg.

Et videoportræt bringe din jobansøgning øverst i bunken, fordi du kan bringe din personlighed i spil overfor en kommende arbejdsgiver.

 

Kun fantasien sætter grænsen

Videoen nedenfor er et eksempel på en video en kommune, som vil tiltrække brugere til et aktivitetstilbud.

 

Du er velkommen til at kontakte Tambou.dk med henblik på en drøftelse af din videoopgave.