Videopressemeddelelse - viral markedsføring

Med en videopressemeddelelse kan du kommunikerer effektfuldt til medier, kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Kombinationen af tekst og video er en af de mest effektfulde måder at kommunikere på. Fra 2.500 kr. kan Tambou.dk skrive din pressemeddelelse, producere den tilhørende video og udsende den samlede videopressemeddelelse til de medier, som er relevante i forhold til din nyhed og virksomhed. Du kan herudover frit bruge materialet til viral markedsføring og på din virksomheds hjemmeside.

Det er let at forestille sig, at journalister og bloggere er mere indstillet på at se en levende videopressemeddelelse fremfor en masse kedelig tekst. Journalister kan, udover selve tekstindholdet, se hvilke billeder der er i historien - og er der gode billeder i en historie, så bliver den bragt. 

Filmdelen af videopressemeddelelsen er meget velegnet til at blive delt på sociale medier som Facebook og twitter. Det er viral markedsføring, som er lige egnet til mobiltelefoner, tablets og computere. Tambou.dks videopressemeddelelser kan læses og ses med alle styresystemer (Aple, Iphone, Ipad, Microsoft, Android m.m.) og med alle nyere browsere.

 

Læs også: Fra Stege til TV2 med en videopressemeddelse

 

Hvad er en videopressemeddelelse?

En videopressemeddelelse er en skrevet tekst som suppleres med en video, der understøtter teksten, indlejret i den skrevne pressemeddelelse.

Nedenfor finder du et eksempel på en 2 minutters video, der understøtter denne pressemeddelelse.

Under videoen finder du en mere detaljeret beskrivelse af, hvad en videopressemeddelelse kan indeholde. 

 

En videopressemeddelelse er et kraftfuldt værktøj


Indholdet i videopressemeddelelsen

Den bærende kraft er din gode historie, som bliver vinklet så den passer til din målgruppe og de medier, der er relevante som modtagere. Er den gode historie på plads er det kun fantasien, som sætter grænsen.

Videodelen indeholder dels en lydside, som kan være interview, speak, musik m.m. og dels en billeddel, der kan indeholde videosekvenser, foto, animationer, PowerPoint.

Valget af indhold afhænger af hvilket produkt, serviceydelse og virksomhed, der er tale om. Interviews med relevante personer, produktdemonstrationer, cases med tilfredse kunder er eksempler på indhold, som virker effektivt.

 

Læs også: Video til portræt, præsentation og demonstration - 4 videoeksempler

 

Hvad får jeg i standardudgaven?

En skrevet pressemeddelelse på ca. 1 A4 side, der er skrevet af en journalist.

En video, til nettet, på 2-5 minutter - 2 minutter er det optimale hvis det er f.eks. en produktdemonstration og højst 5 minutter er optimalt i en video med interview. Videoen ligger på YouTube enten som offentlig eller i en form hvor den kun kan tilgåes fra din virksomheds hjemmeside.

En målgruppeanalyse af dine modtagere og en medieanalyse med henblik på at finde de relevante aviser, magasiner, blogs og TV stationer, som videopressemeddelelsen skal sendes til.

Timing for udsendelsen. Nogle nyheder egner sig bedst til at blive udsendt som pressemeddelelse før de sker og nogle efter de er sket.

 

Hvordan kan det gøres så billigt?

Tambou.dk opererer med lave faste omkostninger og råder selv over de kompetencer og det udstyr, som skal anvendes i hele produktionsprocessen - fra storryboard til det færdige resultat.

Produktionstiden er derfor også meget kort - typisk under en uge, alt efter opgavens kompleksitet.

 

Læs også: Bliv synlig i medierne med en effektiv pressemeddelelse

Læs også: Video til portræt, præsentation og demonstration