Har du en kommunikations-
opgave, som du ikke helt ved, hvordan du skal løse?

Når kunderne begynder at falde fra, pressen er efter dig, hjemmesiden virker lidt støvet og når det "vi plejer at gøre" ikke virker længere, så er det ofte kommunikation, som kan løse problemerne. Kreative idéer fra en udefrakommende, som hurtigt kan sætte sig ind i din virksomheds problemstilling, er en del af løsningen.

Måske ønsker du større synlighed til din virksomhed, måske vil du have mere styr på din annoncering, måske vil du genoverveje din kommunikationsstrategi fra bunden. Hvad end udfordringen er, så vil Tambou kunne yde værdifuld sparring.

Det sværeste er at sikre, at du som kunde ikke sidder tilbage med en fornemmelse af, at du kun har fået ord for pengene. Ordene er først værdifulde, når de fører til handlinger som bidrager til din virksomheds vækst.

Derfor er det vigtigt for Tambou, at rådgivningen munder ud i en handlingsplan med konkrete tiltag, fx annonceplan, PR-strategi, kampagneoplæg.

Jagtet af pressen

Tambou kan bidrage med proffesionel hjælp til krisehåndtering, hvis din virksomhed er kommet i modvind. Pressens og dine kunders offentlige negative beskrivelse af din virksomhed eller dens produkter, kan medføre betydelige økonomiske tab.

Med en god kommunikationsstrategi, med aktive handleplaner for din virksomhed, kan du undgå at komme i situationer, hvor negativ kritik tager overhånd.

Er skaden sket, kan der være meget at vinde, ved at bruge en erfaren journalist som konsulent i arbejdet med at inddæmme problemerne og vende situationen med et positivt resultat.

Læs også: Få inspiration fra bloggen